Lille virksomhed

På amazon møder du mange nye købere

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Driver du en lille virksomhed, eller har du en iværksætter i maven? Måske laver du hjemmelavet brugskunst, eller så har du lige været i keramikværkstedet? Det kan også ske, at du laver covers til mobiltelefoner, tryk på t-shirts eller noget helt femte. Uanset hvad, så har du sikkert hørt om amazon fba, og du er måske nysgerrig på, om platformen kunne være noget for dig og din virksomhed. Den er nemlig oplagt, hvis du gerne vil øge dit salg og din omsætning på samme tid. Men, det er indimellem lidt svært at sætte sig ind i en så stor og ny platform, og hvis du har lyst til at få lidt hjælp, så kan du med fordel kontakte et marketingbureau, som kan hjælpe dig godt på vej.

Sådan kommer du i gang med at bruge amazon fba

Hvis du får lyst til at komme på Amazon, så start med at tage kontakt til marketingbureauet, for de har mange års erfaring i alt fra online reklamer til opsætning af kampagner, og de ved en hel masse om amazon fba, og det kan du drage fordel af, når du kontakter dem og får deres hjælp, og på den måde undgår selv at skulle bruge meget tid på at sætte dig ind i den lidt besværlige platform. Det er nemlig ikke altid lige til, og så kan det være en fordel at få god hjælp fra erfarne folk.

Hvad skal du gøre nu?

Start med at spørge dine kolleger, om de også er med på idéen. Det er det stensikkert, og I kan vende den og andre ideer til jeres marketing, på det næste personalemøde. Så får alle noget at skulle have sagt og en følelse af ejerskab over idéen. Smut forbi bageren, køb en stor pose med rundstykker og inviter dine kolleger til en god snak om jeres marketingstrategi. Rigtig god fornøjelse med det hele.